Top

Bestellen & Betalen

Bestellen:


Naast deze online shop heeft Home Fashion twee fysieke showrooms in Veenendaal en Zutphen. Home Fashion is gevestigd met een (zelfstandige) shop in de shop in Eijerkamp Veenendaal en Eijerkamp Zutphen.

U kunt daar altijd stalen zien van de producten die wij in de webshop voeren (m.u.v. de kussens).

Het is altijd mogelijk om eerst de producten te komen bekijken in de showrooms en daarna online te bestellen. Andersom mag natuurlijk ook.


Betalingen:


Betalingen in de webshop worden bij het bestellen direct geregeld via Ideal. 


Leveringen:


Leveringen worden via UPS geleverd tot aan de drempel van uw deur. U controleert op transportschade bij levering en tekent voor akkoord als dit in orde is.
Mocht u niet thuis zijn dan kunt u het na bericht van UPS afhalen bij het dichts bijzijnde UPS afhaaldepot.

Retourneren:


Het product mag uiteraard worden uitgeprobeerd maar mag niet beschadigd zijn en dient in de originele verpakking retour te worden gestuurd.

Hou er rekening mee dat wij het product ten alle tijden als nieuw moeten kunnen verkopen. Indien het product beschadigd retour wordt gezonden kunnen de kosten hiervoor bij de consument in rekening worden gebracht. Het retour sturen van uw bestelling is altijd voor eigen rekening. 

Nadat u het product retour heeft gestuurd zal het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan u retour worden overgemaakt. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen na het retour zenden zijn.


Wij vragen u vervolgens om de originele pakbon bij het product in de verpakking te doen zodat wij het kunnen herleiden naar uw
retourmelding.

Vul op de pagina Retourneren de retourmelding alstublieft in voor een soepele verwerking.
@